Als enige pop up zomerbar stonden wij in voor bediening aan tafel op vlak van dranken. In 2020 gaan we nog een stap verder en zal er iedere dag de mogelijkheid zijn om te komen eten met bediening aan tafel.

Hiermee wensen wij nog meer de hele familie aan te spreken op gelijk welke dag in de week, met verse pannenkoeken, wafels en ijscoupes zoals vroeger Het Kleine Meer. Vanaf de vooravond kan je zelf je plaatsje reserveren om te komen eten, waarbij een heel mooie zomerse menukaart fantastische gezins- of familiemomenten laat beleven. Het comfort voor de ganse familie en de uitgebreide speelfaciliteiten voor de kinderen zorgen ervoor dat iedereen een superervaring krijgt bij een bezoek aan Summerlake.

Voor de verse pannenkoeken, wafels, tapas en de brasseriemogelijkheden hebben wij speciaal een samenwerking opgezet met Jan Vervaecke van Flying Horeca Services uit Deerlijk met referenties zoals Salons Cortina uit Wevelgem & Eccelenza uit Kuurne of Neerbeek uit Bissegem om U als klant bij Summerlake goed te kunnen van dienst zijn.

Er komen eveneens terug thema zondagen, zoals de family lundchdays, misschien aangevuld met thema-avonden tijdens de week waarbij bepaald onderdeel van de menukaart voordelig wordt aangeboden.

Op maandag, dinsdag en woensdag zijn we open vanaf 14 uur. Vanaf de donderdag kan men bij ons terecht vanaf 11.00 uur, voor een lunch.

 ’S Avonds is er uiteraard elke dag de mogelijkheid om Uw plaatsje te reserveren voor een gezellig diner.